ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ασθενείς Εξωτερικού

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται αύξηση των ζευγαριών από χώρες του εξωτερικού που επιλέγουν την Ελλάδα, για να υποβληθούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση, δωρεά ωαρίων, δωρεά εμβρύων, δωρεά σπέρματος.

Οι κυριότεροι λόγοι επιλογής της Ελλάδας είναι:

  • Ευνοϊκό νομικό πλαίσιο της Ελλάδας
  • Υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας
  • Λογικές τιμές, προσαρμοσμένες στην οικονομική κρίση
  • Άριστη εξυπηρέτηση των ζευγαριών

Επικοινωνία-Προγραμματισμός
Στην πρώτη επικοινωνία (τηλεφωνικά ή με e-mail) με το ζευγάρι που προέρχεται από άλλη χώρα, αφού γίνει μια πρώτη διερεύνηση του προβλήματός τους, ζητάμε να συμπληρώσουν και να στείλουν πίσω, μια φόρμα εγγραφής που παρέχει το ΙΑΚΕΝΤΡΟ και περιλαμβάνει το ιστορικό και τις εργαστηριακές εξετάσεις του ζεύγους.

Επίσκεψη στο ΙΑΚΕΝΤΡΟ – Διάρκεια Παραμονής
Μετά από επανειλημμένες επικοινωνίες που οδηγούν στην πλήρη διερεύνηση του προβλήματος του ζευγαριού και την αποδοχή από μέρους τους της προτεινόμενης θεραπευτικής λύσης, γίνεται η προετοιμασία της άφιξης του ζευγαριού στην Ελλάδα. Το ζευγάρι, πρέπει να βρίσκεται στο ΙΑΚΕΝΤΡΟ την ημέρα λήψης των ωαρίων και του σπέρματος και την ημέρα της εμβρυομεταφοράς που πραγματοποιείται συνήθως, 5 ημέρες αργότερα.

Ο απαιτούμενος χρόνος παραμονής του ζευγαριού στην Ελλάδα, είναι 6-7 ημέρες. Για διευκόλυνση των ζευγαριών εάν το επιθυμούν, στο ΙΑΚΕΝΤΡΟ υπάρχουν coordinators, που ομιλούν τις περισσότερες ξένες γλώσσες και βρίσκονται στη διάθεση των ζευγαριών να οργανώσουν το ταξίδι τους (άφιξη, διαμονή, αναχώρηση), και να λύσουν κάθε τυχόν πρόβλημα που μπορεί να συναντήσουν κατά τη διαμονή τους στην Ελλάδα.