ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αχιλλέας Παπαθεοδώρου, M.Med.Sc., PhD

Κλινικός Εμβρυολόγος

Ο Αχιλλέας Παπαθεοδώρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Το 1999 εισήχθη στο τμήμα Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 2004. Στο τελευταίο χρόνο των σπουδών του ασχολήθηκε με την βιολογία της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Το 2004 μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα της υποβοηθουμένης αναπαραγωγής παρακολουθώντας για ένα χρόνο το Master of Medical Sciences in Assisted Reproduction Technology στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Nottingham. Είναι διδάκτορας του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το κύριο ερευνητικό του έργο επικεντρώνεται στην κρυοσυντήρηση ανθρώπινων γαμετών, εμβρύων και ωοθηκικού ιστού. Από το 2006 αποτελεί μέλος της επιστημονικής ομάδας του «ΙΑΚΕΝΤΡΟ» και εργάζεται στο εργαστήριο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή και Εμβρυολογία ( European Society of Human Reproduction, ESHRE).

Η Ομάδα μας

Στις μονάδες του κέντρου μας, εκτός από πιστοποιημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας (ISO 9001:2008) θα βρείτε ανθρώπους με υπευθυνότητα και θέληση να κάνουν το καλύτερο για εσάς, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες για το τελικό αποτέλεσμα και ελαχιστοποιώντας τους πιθανούς κινδύνους.

Νίκος Πράπας, MD, MSc, PhD

Γιάννης Πράπας, MD-PhD

Γιάννης Παναγιωτίδης, PhD

Αχιλλέας Παπαθεοδώρου, M.Med.Sc., PhD

Μαρία Γκουντάκου, M.Sc, PhD

Θεοδώρα Παυλίδου, M.Sc, PhD

Αντώνης-Μάριος Γκουντής, MSc

Κωνσταντίνος Ραβανός

Μιχάλης Μπιλούνη

Χρύσα Γκάκου, MSc

Κυριάκος Δημητριάδης

Φαίη Αυλογιάρη - ΜΒΑ

Τριάδα Μπαλουκούδη

Ρίτα Βασιλάκη

Μελίνα Δημάδη

Αλέξιος Τζίμας

Στέφανος Τζώνης

Αλεξία Μακρή

Τάνια Αρσένογλου

Αλκμήνη Παντιού